post

LATVIJAS MXGP ARĪ TURPMĀKOS TRĪS GADUS!

presene-1

Šodien Latvijas MX Lielās Balvas izcīņas pirmajā dienā tika parakstīts jauns sadarbības līgums pasaules čempionāta rīkošanai Ķegumā turpmākajos trīs gados. Par to, kopā ar vietējo organizatoru Kristeru Serģi un LaMSF prezidentu Mārtiņu Lazdovski, preses konferencē paziņoja Youthstream viceprezidents Davids Luongo:
“Ir patiess prieks arī nākamos trīs gadus Latvijā rīkot pasaules čempionātu. Ar katru gadu MXGP sacensības paliek aizvien populārākas un mēs arvien vairāk saņemam pieprasījumus sacensību norisei no vairākām pasaules valstīm. Taču mums ir arī svarīgi uzturēt un stiprināt attiecības ar vēsturiski labākajiem šo sacensību organizatoriem. Latvijas GP viennozīmīgi ir starp šiem labākajiem. Trase, tās atrašanās vieta un labi iekārtotā infrastruktūra, kā arī sacensību organizācijas kvalitāte ir lieliska! Tāpat labi vārdi jāmin par teicamo sadarbību ar Kristeru Serģi un jaunievēlēto LaMSF prezidentu Mārtiņu Lazdovski. Šo ceturtdien Youthstream delegācija tika ielūgta uz tikšanos ar Latvijas Ministru prezidentu Māri Kučinski, kurš augstākajā līmenī apstiprināja savu ieinteresētību pasaules čempionāta turpmākajā norisē Latvijā. Ja valsts valdība, nacionālā federācija un sacensību rīkotājs ir tik pozitīvi noskaņoti par izdevību rīkot augstākā līmeņa motokrosu, tad MXGP pasaules čempionāts var justies gandarīts par paveikto darbu.”
presene-2
Kristers Serģis turpināja:
“Mēs esam ļoti priecīgi par atjaunināto sadarbības līgumu ar Youthstream. Man šis izaicinājums sākās pirms trim gadiem un mēs aizvien daram visu, lai vēl labāk iekārtotu sacensību norises vietu. Latvijai, kā ļoti mazai valstij, ir ļoti svarīgi, ka te notiek tik vērienīgs pasākums kā MXGP pasaules čempionāts. Tāpat es saku milzīgu paldies jaunajam Latvijas Motosporta federācijas prezidentam Mārtiņam (Lazdovskim), par viņa atbalstu šim pasākumam.”
presene-3
Preses konferencē galavārdu teica LaMSF prezidents Mārtiņš Lazdovskis:
“Vispirms es gribētu izteikt pateicību Youthstream par uzticēšanos šāda liela notikuma organizēšanā šeit Ķegumā un pateikt paldies Kristeram Serģim par viņa pūlēm arvien to uzlabot. Tas pierāda lielisko sadarbību starp Youthstream un vietējo sacensību rīkotāju. Pasaules motokrosa čempionāta kalendārā daudzas valstis šobrīd gribētu lasīt savu nosaukumu, tāpēc varam būt lepni, ka turpmākos trīs gadus mēs tur būsim.”

Foto © Jānis Pastars
2017.05.06.