Edgars Meņģelis gatavs aizstāv

“MX Moduls” sportisti uzsāk jauno motokrosa sezonu

MX Moduls
Motokrosa kluba “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs Māris Martinsons noslēdz sadarbības līgumu ar pieckārtējo Pasaules čempionu motokrosā blakusvāģu klasē Kristeru Serģi. Sadarbības līgums paredz, ka “MX Moduls” sportisti Dāvis Ivanovs un Kārlis Sabulis šosezon startēs ar „Yamaha” firmas motocikliem. Sportisti piedalīsies Latvijas, Zviedrijas, Dānijas, Eiropas un Pasaules čempionāta posmos.
Māris Martinsons, “MX Moduls” valdes priekšsēdētājs: “Pagājušā gada nogalē tikāmies ar Kristeru Serģi un nolēmām, ka 2016. gadā starp motokrosa klubu “MX Moduls” un “KS14” tiks noslēgts sadarbības līgums. Tas nozīmē to, ka šajā sezonā “MX Moduls” sportisti startēs ar Yamaha motocikliem, jo tieši Serģis ir šīs markas oficiālais un vienīgais izplatītājs Latvijā. Sadarbība paredz arī to, ka ar Yamaha Eiropas pārstāvniecības atbalstu Ivanovs un Sabulis startēs arī Zviedrijas un Dānijas čempionāta posmos.”

Kristers Serģis, “KS14” valdes priekšsēdētājs: ”Esmu priecīgs, ka motokrosa klubs “MX Moduls”, izmēģinot firmas “Yamaha” motociklus, pieņēma lēmumu uzsākt sadarbību ar “KS14”. Kluba sportisti ir novērtējuši šo motociklu jaudu un tās iespējas, kuras tas sniedz. Mums šī sadarbība būs liels pārbaudījums, jo “MX Moduls” komanda jānodrošina ar visu nepieciešamo, lai sportisti sacensībās varētu uzrādīt pēc iespējas labākus rezultātus.”

Informāciju sagatavoja
Sanita Pelēķe.